Radisson Meetings

Möteskonceptet Radisson Meetings är utformat för att vi ska förstå dina mötesbehov och kunna förverkliga din vision. Det återspeglas i vårt engagemang att leverera flexibla och skräddarsydda lösningar för ditt möte eller event.

Du får en dedikerad projektledare som säkerställer att allt går som planerat och ger liv åt din vision. Med branschens främsta kompentens nära till hands kan vi utforma det möte du önskar. Vi samarbetar med utvalda mötes- och eventpartners för att göra ditt evenemang till en succé.

Stockholm Waterfront ingår i Radisson Hotel Group, som erbjuder sitt möteskoncept Radisson Meetings på alla sina hotell världen över – för att säkerställa framgångsrika möten.

FLEXIBLA LÖSNINGAR FÖR MÖTEN OCH EVENT

Radisson Meetings innehåller en rad faktorer som gör det enkelt att skapa effektiva möten:

Transparent och pålitligt – Våra erbjudanden är enkla att följa så att du alltid vet vad du kan förvänta dig, utan oönskade överraskningar eller dolda kostnader.

Branschfokus – Vi har lång erfarenhet av att leverera framgångsrika möten till många olika branscher.

Kreativitet – Vi kan förvandla våra mötesytor till nästan vad som helst. Vi hjälper dig att leverera en helhetslösning för just ditt evenemang.

Säkerhet – Vi tar alltid hand om våra gäster och vårt team och är certifierade av SafeHotels.

Yes I Can – Radisson Hotel Groups unika Yes I Can! garanterar förstklassig service. Vi finns här för våra kunder, i varje steg från början till slut.

Brilliant Basics – produkter som får ditt möte eller evenemang att lyfta. De ingår alltid när du har ett möte eller evenemang på Stockholm Waterfront. Som till exempel gratis Wi-Fi, skärmuppkoppling, Meetings toolkit, digital mötesrumsskyltning, laddare och adaptrar.

BOKA MÖTEN ONLINE

Nu kan du enkelt boka möten upp till 50 personer online, på bara några minuter. Du ser tillgänglighet i realtid, får en tydlig översikt över valmöjligheter och sparar värdefull tid. Den nya onlinebokningen är en extra service utöver den personliga kontakten, och riktar sig till dig som bokar mindre möten.

Fördelar med att boka online:

• Du ser tillgänglighet och priser i realtid

• Du får en bokningsbekräftelse direkt

• Trygg och säker betalning online

• Du kan smidigt addera tillval som mat, dryck och teknik

• Du får bästa tillgängliga prisgaranti

• Som Radisson Rewards för Bookers and Planners tjänar du poäng för varje bokning, som du sedan kan lösa in mot exklusiva förmåner

RESA MOT EN GRÖNARE FRAMTID

Vi kompenserar automatiskt koldioxiduavtrycket för varje möte och evenemang som äger rum på Stockholm Watefront. I samarbete med First Climate, en av världens största organisationer för klimatkompensation, och via projekt som bidrar till att minska utsläppen och har en positiv social inverkan, strävar Radisson Meetings att minimiera vårt koldioxidavtryck, utan extra kostnad för dig.