Arrangera

Stockholm Waterfront är en mångsidig konferensanläggning i centrala Stockholm. På 14 000 kvm kan vi arrangera allt ifrån små möten, mässor och banketter till stora konferenser, företagsevent och konserter. 

På fem våningsplan erbjuder vi lokaler och ytor i varierande storlek med flexibla lösningar för upp till 3 000 personer. Du kan lita på vårt erfarna team av eventspecialister som har den kompetens som krävs för att säkerställa ett framgångsrikt möte eller event. Tillsammans med dig hittar vi den bästa lösningen utifrån dina mötesbehov. Vi hjälper dig att leverera en framgångsrik mötesupplevelse för dina deltagare.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen.

Kongress

Vi kan stora konferenser och kongresser. Med mångsidiga ytor och senaste tekniken, har vi förutsättningarna att välkomna upp till 3 000 personer.

Konferens & Möten

Håll din nästa konferens eller möte i centrala Stockholm. Vi har över tio mindre flexibla lokaler som kan anpassas efter dina önskemål.

Mässa & Utställning

Produktlansering, mässa eller utställning? Våra ytor kan förvandlas till en mässhall eller en flexibel utställningslokal på över 2 000 kvm.

Konsert & underhållning

Konserter har alltid haft en plats på Stockholm Waterfront. Tusentals artister har uppträtt på vår scen, och vi ser fram emot många fler.

Bankett & Gala

Ditt företagsevent, bankett eller gala är i goda händer hos oss. Med gedigen erfaren och flexibla evenemangsytor skapar vi magi, mitt i Stockholm city.

Företagsevent

Här ryms alla möjligheter att skapa oförglömliga event i alla dess former. Personlig service och flexibilitet i kombination med modern teknik skapar succé.

Mat & Dryck

På Stockholm Waterfront ser vi till att allt är perfekt in i minsta detalj, vilket naturligtvis också gäller vår mat. Vi fokuserar på att servera välbalanserad och näringsrik mat, där du och dina gäster får en kulinarisk upplevelse oavsett om det gäller en fika, lunch, middag eller bankettmiddag.

Hållbara möten

När du arrangerar möten och evenemang på Stockholm Waterfront gör du ett klimatsmart val och skillnad för miljön. Vi klimatkompenserar automatiskt alla möten, kostnadsfritt för dig. I samarbete med First Climate, en av världens största organisationer för klimatkompensation.

Hotell & Boende

Bo bekvämt på Radisson Blu Waterfront Hotel, som via hotellobbyn ligger i direkt anslutning till Stockholm Waterfront. Njut av en rad bekvämligheter som gym och restaurang med en fantastisk frukostbuffé och säsongsinspirerade rätter till lunch och middag.

Möteslokaler

Läs mer om våra 24 moderna och flexibla mötes - och eventlokaler. På Stockholm Waterfront finns möjlighet att arrangera allt från mindre möten och konferenser till större evenemang. Vi hjälper dig att skapa den perfekta ytan utifrån dina önskemål.

RADISSON MEETINGS

Radisson Meetings är ett möteskoncept som erbjuder flexibla och funktionella lösningar för dig som arrangerar möten och evenemang. Stockholm Waterfront ingår i Radisson Hotel Group, som erbjuder sitt möteskoncept Radisson Meetings på alla sina hotell världen över – för att säkerställa framgångsrika möten.

RADISSON REWARDS -LOJALITETSPROGRAM

Tjäna värdefulla poäng som Bookers och Planners-medlem i Radisson Rewards när du bokar möten och evenemang, hotellrum åt kunder eller bokar personliga vistelser.

Du tjänar poäng på varje bokning och redan från första dagen kan du ta del av medlemspriser, uppgraderingar och erbjudanden. Lös in dina poäng för personliga vistelser och njut av förmåner på ett av Radisson Hotels 600+ hotell världen över. Gå med i Radisson Rewards för Bookers och Planners idag och ta del av alla förmåner.

VANLIGA FRÅGOR

Var ligger Stockholm Waterfront?

Stockholm Waterfront ligger mitt i centrala Stockholm intill Stockholm Centralstation, närmast den övre ingången på Klarabergsviadukten, och Cityterminalen. Besöksadress: Nils Ericsons Plan 4

Hur tar jag mig till Stockholm Waterfront?

Stockholm Waterfront ligger precis intill Sveriges största knutpunkt – Stockholm Centralstation. Du tar dig enkelt hit med antingen tåg, buss, tunnelbana eller pendeltåg.

Hur tar jag mig till Arlanda flygplats?

Med läget intill Stockholm Centralstation och Cityterminalen åker du smidigt till flygplatsen med antingen Arlanda Express på 18 minuter, pendeltåg eller Flygbussar som tar cirka 30-40 minuter.

Finns det parkering?

Vi erbjuder ett begränsat antal parkeringsplatser utomhus. Parkeringsmöjligheter finns även i närheten av kongresscentret. Närliggande parkeringshus:

Kungsbron, Östra Järnvägsgatan 21 (600 meter från Stockholm Waterfont).
Norra Bantorget, Torsgatan 1/Östra Järnvägsgatan 35 (800 meter från Stockholm Waterfront).
Gallerian, Regeringsgatan 15 & 20/Herkulesgatan 16 (900 meter från Stockholm Waterfront).
Norr Mälarstrand 2-80 (1200 meter från Stockholm Waterfront).

Vilka hotell ligger i närheten?

I direkt anslutning ligger Radisson Blu Waterfront Hotel, ett 4-stjärnigt hotell med 414 moderna hotellrum.

Hur många mötesrum finns på Stockholm Waterfront?

Stockholm Waterfront har 24 mötesrum och eventlokaler i varierande storlek.

Hur stor maxkapacitet har Stockholm Waterfront?

Upp till 3 000 personer.

Hur stort är Stockholm Waterfront?

Stockholm Waterfront har en yta på 14 000 kvm för möten och evenemang.

Leveranser

Stockholm Waterfront har lastkajsområden. Kontakta meeting@stockholmwaterfront.com eller din projektledare för frågor om leveranser.

Finns det catering?

Ja, i vårt egna kök på Stockholm Waterfront skapar vi matupplevelser i världsklass för våra kunder. Vi arbetar med både skräddarsydda lösningar och fasta menyer, för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Läs mer om vår catering här.

Finns det WiFi?

Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i hela byggnaden med en minimistandard på 1 GB.

Vilka hållbarhetsinitiativ tar Stockholm Waterfront?

Stockholm Waterfront arbetar för att minska vårt koldioxid- och vattenavtryck genom hållbara initiativ.

• Värnar om våra vattentillgångar
• Arbetar för att minska matavfall
• Tagit bort engångsartiklar i plast
• Energieffektiv byggnad med smarta energisparande lösningar som tilldelats det internationella erkända LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) guldcertifiering
• 100% koldioxidneutrala möten. Vi kompenserar automatiskt för alla möten och evenemang som äger rum på Stockholm Waterfront. Detta görs i samarbete med First Climate, en av världens största organisationer för klimatkompensation.
• Certifierade med Green Key

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Jag är intresserad av att hålla ett event på Stockholm Waterfront, vem kontaktar jag?

Email: meeting@stockholmwaterfront.com
Tel: + 46 8 5050 6540

Du kan också kontakta någon i vårt team här.

Ingår Stockholm Waterfront i hotellkedjan Radisson Hotels?

Tillsammans med Radisson Blu Waterfront Hotel ingår Stockholm Waterfront i Radisson Hotel Group, en av de hotellkedjor som växer allra snabbast i världen.