Mässa & Utställning

På Stockholm Waterfront skapar vi de bästa förutsättningarna för din mässa eller utställning och lägger stor omsorg på minsta detalj. Våra lokaler kan förvandlas till en unik mässhall på över 2 000 kvm med stora fönster med utsikt över Stadshuset. Eller en flexibel utställningslokal – vi har passande ytor vad du än planerar.

MÄSSHALL MED UTSIKT ÖVER STOCKHOLM

Med över 2 000 kvm golvyta kan vår största lokal förvandlas till en imponerande plats för mässor, utställningar och produktlanseringar. Här skapar vi en välkomnade atmosfär, mitt i centrala Stockholm.

Stor flexibilitet, en mångsidig och rymlig lokal som erbjuder en flexibel layout med plats för utställningsmontrar, besökarområden och även en scen.

Panoramafönster skapar en tilltalande miljö och gör mässhallen unik med utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden.

15 meter i takhöjd skapar en otrolig rymd och gör att även stora utställningar får plats.

Lättillgängligt för utställare och besökare, mitt i centrala Stockholm och intill Centralstationen, Stockholm Waterfront har en egen parkering och i närheten finns flera utomhusparkeringar och pakeringsgarage.

FLEXIBEL UTSTÄLLNINGSLOKAL 35 STEG FRÅN STOCKHOLM CENTRALSTATION

Konferenshallarna på plan 2 har en oslagbar fördel – de kan förminskas, förstoras eller delas upp för att skapa det utrymme du önskar. Med 600 kvm golvyta och stor flexibilitet är det en perfekt lokal för utställningar, mindre mässor, produktpresentationer eller mingel.

Konferenshallarna kan delas upp i två, tre eller fyra sektioner och har även en flyttbar scen. Takhöjden på 6,5 meter säkerställer flera möjligheter och bra akustik. Utanför hallen finns en luftig och rymlig foajé som kan användas för pauser, nätverksyta eller mottagningar. 

CATERING TILL DIN MÄSSMONTER

Bjud på något som lyfter din mässmonter, bidrar till att locka fler besökare och öka interaktionen. Vi hjälper dig att förstärka upplevelsen med ett utbud av varierande cateringmenyer för utställare. Allt från frukost, fika och snacks till plockmat och dryck. Vi levererar direkt till din monter, när du önskar