Konsert & underhållning

Vi har stått värd för tusentals framträdanden på vår scen. Konserter, stand-up och föreläsningar har alltid haft en plats på Stockholm Waterfront. Med vår gedigna erfarenhet kan vi bygga upp en modern konsertlokal med design och teknik i fokus. Allt för att maximera besökarens upplevelse.

MÅNGSIDIG ARENA FÖR ALLT SOM VÄRLDEN RYMMER

Kongresshallen, eller auditoriumet, är den största lokalen på Stockholm Waterfront. Det är en fantastisk lokal fördelad över tre plan med fasta sittplatser i stigande rader och en stor utbyggbar scen. Lokalen har högkvalitativa tekniska lösningar med ljussättning och ljudutrustning och är idealisk för konserter och publika evenemang för upp till 3 000 besökare. Våra tekniker finns på plats ser till att ditt evenemang blir ett rent nöje.

Det är enkelt och lättillgängligt att ta sig hit för besökarna, Stockholm Waterfronts konsertlokal ligger närmast Centralstationen. 

ARTISTLOGE

För artister erbjuder vi en artistloge med möjlighet att dra sig tillbaka från rampljuset och få en stunds avskildhet. Rummet på 60 kvm inkluderar en loungehörna med bekväma soffor för avkoppling, ett pentry och privat badrum med dusch.

SÄKERHET PÅ DITT EVENEMANG

Säkerheten på en konsert är av yttersta vikt för att se till att alla besökare kan njuta av musiken och underhållningen i en trygg miljö. Vi har stor erfarenhet av att arrangera stora evenemang med förhöjd säkerhet och publika event. 

Stockholm Waterfront erbjuder de säkerhetsfunktioner du kan förvänta dig av en mötesarrangör och samarbetar med några av branschens främsta säkerhetsbolag och erbjuder skräddarsydda säkerhetstjänster.