Företagsevent

På Stockholm Waterfront ryms alla möjligheter att skapa oförglömliga event, som en kick-off, ett seminarium, en teambuildingaktivitet eller ett företagsjubileum.

Många väljer oss för den flexibilitet, service och kapacitet vi kan erbjuda på första parkett i Stockholm,  alldeles intill Centralstationen och Stadshuset. Oavsett storlek och innehåll levererar vi i världsklass och vi gör det med stor passion, gedigen erfarenhet och en lyhördhet utöver det vanliga.

EVENTLOKALER PÅ STOCKHOLM WATERFRONT

Att välja lokal till ditt företagsevent är en spännande del i planeringsprocessen och vi på Stockholm Waterfront är med dig hela vägen från idé till genomförande. Oavsett om det handlar om en företagskonferens, en kick-off eller ett jubileum, sätter den rätta lokalen tonen och skapar den rätta atmosfären för ditt evenemang.

Vi har flexibla eventlokaler i centrala Stockholm för upp till 3 000 personer. I våra största lokaler går det att ställa in en scen om ni planerar att ha underhållning eller kanske en föreläsning. På plan fem har vi en unik hörnbar med panoramautsikt över Riddarfjärden och Stadshuset som passar för sociala tillställningar.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen. 

CATERING

På Stockholm Waterfront lägger vi all vår erfarenhet, passion och engagemang på att skapa utsökta kulinariska ögonblick. Här kan du ställa till med fest och äta just den mat du önskar, alltifrån à la carte-menyer och fast food till mingelmat och bufféer. Och vet du inte riktigt vad du ska välja hjälper vi gärna till att ta fram förslag på festmenyer.

Förstklassiga råvaror, utvalda med allra största omsorg, är grunden för all catering vi tillagar i vårt eget kök på Stockholm Waterfront. Våra menyer har smaker av säsongens råvaror, för miljöns skull och att kunna välja hållbara alternativ till ditt evenemang. 

MÖTESTEKNIK

Teknisk utrustning är en förutsättning för många evenemang, allifrån företagsevent för 2 000 personer eller en kick-off för tjugo.

Våra lokaler erbjuder anpassad teknisk utrustning för ljud, ljus och bild. Med till exempel ljudsystem, ljussättning, A/V lösningar och scenutrustning kan vi stödja ditt evenemang utan problem. Tack vare teknologiska lösningar kan golvytan i flera av våra lokaler enkelt förvandlas och förändras utifrån alla tänkbara evenemangsbehov.

I den största lokalen, Kongresshallen, kan väggar och scen flyttas, delas av och höjas. Den modulära golvytan kompletteras dessutom av innovativa lösningar för belysning, kommunikation och A/V. Din dedikerade projektledare arbetar tillsammans med dig för att skapa den bästa lösningen för ditt evenemang. Med allt från ny eventteknologi till iögonfallande scenuppsättningar och ljussättning.