Kongress

Här pågår konstant och parallet möten för upp till 3 000 personer. För att diskutera forskningsresultat, lyssna på en föreläsning eller delta i en stor kongress. Vår största lokal, Kongresshallen, har en flexibilitet som är svår att slå. Lokalen är fördelad över tre plan, erbjuder gott om utrymme med sektionslösningar för väggar och golv. Dessutom erbjuder Stockhom Waterfront multifunktionella ytor, foajéer, mötesrum och högkvalitativa tekniska lösningar. Mitt i centrala Stockholm. 

FLEXIBLA YTOR FÖR STORA EVENEMANG

Mångsidig och flexibel: Kongresshallen är ett auditorium med 3 000 sittplatser i stigande rader. Vissa av stolraderna kan enkelt tas bort för att utöka presentationsytan eller plats för en stor scen. Lokalen har högt i tak och stora fönster som ger en unik panoramautsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Här går det enkelt att konferera på dagen och ha fest på kvällen. Lokalen ligger i nära anslutning till huvudentrén.

Utrustad med modern belysning – och ljudteknik är denna lokal utmärkt för storskaliga evenemang, allt ifrån kongresser, årliga bolagsmöten och produktpresentationer till företagsevent, mässor och konsterter. 

35 STEG FRÅN CENTRALSTATIONEN I STOCKHOLM

Mitt i centrala Stockholm ligger Stockholm Waterfront med 14 000 kvm för möten och evenemang. Stockholm Centralstation med tunnelbana, pendeltåg, regionaltåg och Arlanda Express ligger bara några steg bort. I anslutning till kongressanläggningen ligger Radisson Blu Waterfront Hotel med 414 hotellrum och i närheten finns ytterligare cirka 2 800 hotellrum på flera tre- till femstjärniga hotell.