Konferens

Vi levererar en helhetslösning utifrån din mötesbehov. Med branschens främsta kompentens nära till hands kan vi utforma det möte du önskar. Du kan lita på vårt erfarna team av projektledare som har den kompetens som krävs för att säkerställa ett framgångsrikt möte. Tillsammans med dig hittar vi den bästa lösningen utifrån dina mötesbehov.

MÖTESPLATS MED OÄNDLIGA MÖJLIGHETER

Våra konferenslokaler är flexibla, rymliga och inspirerande och passar allt från mindre möten till större konferenser. Alla rum är utrustade med modern teknik, projektor, trådlös presenationsfjärrkontroll, Jabra-telefon med högtalare för konferenssamtal, USB-hubb och adapter. Och med ett oslagbart läge mitt i Stockholm, 35 steg från Centralstationen. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och vår kunniga personal finns alltid till hands för att hjälpa till med din konferens och se till att allt går smidigt.

KONFERENS MED ÖVERNATTNING

En konferens med övernattning ger dig och ditt team tid till inspiration, teambuildning och miljöombyte. Med Stockholm Waterfronts oändliga möjligheter och förstklassigt boende på Radisson Blu Waterfront Hotel, som ligger precis intill vår konferensanläggning, skapar vi den perfekta miljön för er.

Efter en produktiv dag kan du och ditt team njuta av en avkopplande vistelse i bekväma hotellrum som erbjuder alla bekvämligheter du behöver för att koppla av. Njut av sköna sängar, modern inredning och bekväma arbetsytor. Hotellet erbjuder även ett välutrustad gym, restaurang och lobbybar.

RADISSON REWARDS - LOJALITETSPROGRAM

Bli en Bookers och Planners-medlem och tjäna 5 poäng för varje USD som spenderas på möten och evenemang. Dessutom blir du automatiskt uppgraderad till Premium efter din första professionella bokning. Lös in dina poäng för personligt bruk och njut av förmåner som bonusnätter på något av våra 600+ hotell, flygmil och mycket mer.

Gå med i Radisson Rewards för Bookers och Planners idag och ta del av alla våra förmåner