kONFERENS MED ÖVERNATTNING

I direkt anslutning till Stockholm Waterfront ligger Radisson Blu Waterfront Hotel som erbjuder bekvämt boende i centrala Stockholm. Du tar dig enkelt från hotellet till Stockholm Waterfront via hotellobbyn, utan att ens lämna byggnaden.

Förutom läget erbjuder hotellet en rad bekvämligheter för dig som gäst. Det centrala läget, endast 35 steg från Centralstationen och intill ikoniska Stadshuset gör det smidigt att ta sig runt i Stockholm med buss, tåg eller tunnelbana. Och enkelt att nå flygplatsen och andra delar av Sverige. I närheten finns ytterligare över 2 800 hotellrum inom räckhåll. 

HOTELLRUM

Hotellets 414 rum och sviter erbjuder utvalda förstklassiga bekvämligheter för att du ska kunna sova gott. Alla rum är utrustade med gratis wifi, minibar, värdeskåp och TV med chromecast, så att du har obegränsad tillgång till din favoritunderhållning.

Bekvämligheter som kostnadsfri tillgång till gymmet och room service dygnet runt bidrar till en stressfri vistelse. Uppgraderade rum och sviter har extra bekvämligheter som Nespressomaskin, uppgraderade badrumsprodukter, turndown service och fantastisk utsikt över city och Riddarfjärden. 

RESTAURANG & BAR

I hotellets restaurang RBG Bar & Grill kliver du in i en avslappnad atmosfär där svenska och internationella influenser möts. Den internationella stämningen genomsyrar såväl miljön som menyn, där du hittar välsmakande rätter till frukost, lunch och middag.

I den ljusa och luftiga restaurangen dukas buffé upp till frukost och lunch och till middag serveras en komplett à la carte-meny med säsongsinspirerade rätter.

Intill restaurangen ligger den mysiga lobbybaren där gäster kan koppla av med en god drink eller en kopp kaffe framför den öppna spisen.

HOTELLTJÄNSTER

När du bor på Radisson Blu Waterfront Hotel ser vi till att din vistelse blir så bekväm som möjligt med ett stort urval av tjänster. 

  • Det moderna gymmet är öppet dygnet runt och kostnadsfritt för hotellgäster. Gör det enkelt att hålla igång din träningsrutin med löpband, crosstrainer och fria vikter
  • Kommer du med bil kan du smidigt parkera på hotellets utomhusparkering som ligger mittemot Stockholm Waterfront.
  • Room Service dygnet runt
  • Fullt utrustat Business Center

Key features

Bagageförvaring
Hotellrestaurang
Parkering
Tillgänglighet
Miljömärkt
Expressutcheckning
Fitnesscenter
Room Service