MAt och dryck

Maten är en viktig del när du besöker oss. Vår kockkår är kreativa mästare som förvandlar råvaror till konstverk på tallriken. Med en passion för smaker och presentation tar de dig med på en kulinarisk resa. På Stockholm Waterfront ryms alla möjligheter att skapa oförglömliga och smakfulla upplevelser.

Sedan 2011 har vi levererat service i världsklass som kännetecknas av genuin omtanke – något som många av våra återkommande kunder gärna vittnar om. 

MAT SOM ÄR FRESTANDE, NYTTIG OCH HÅLLBAR

Radisson Meetings flexibla koncept kan skräddarsys till både små och stora events, med råvaror och menyer av hög kvalitet. För vem har sagt att nyttig mat inte kan vara både god och frestande? Vi lägger lika mycket energi och uppmärksamhet på nyttiga rätter som vi gör på läckra. I grunden är varje kreativ meny uppbyggd med hög kvalitet, färska råvaror och ett stort urval nyttiga alternativ som passar alla. Vi arbetar med menyer som har fokus på säsongsbaserade råvaror och minskat matsvinn. 

CATERING TILL DITT EVENEMANG

Oavsett om vi serverar mat till en grupp på tio personer eller till en stor bankett för flera tusen måste allting fungera. Maten ska komma i tid, smakerna ska sitta och specialkosten ska finnas där. Vid en elegant bankett, en avslappnad buffé eller något däremellan, tar vi hänsyn till alla smådetaljer och garanterar dig en matupplevelse utöver det vanliga.

Vi förstår att varje evenemang är unikt, precis som dess gäster. Därför arbetar vårt team tätt tillsammans med dig för att skapa en mat- och dryckesupplevelse som matchar din vision. Vi hjälper dig att utforma en meny som passar ditt evenemang perfekt. Du kan välja mellan olika menyer eller skräddarsydda lösningar, med något för alla smaker.