Bankett & Gala

På Stockholm Waterfront ryms alla möjligheter att skapa oförglömliga upplevelser. En av våra största styrkor att vi har förmågan att skapa många olika sorters upplevelser, i en av Stockholms mest centrala evenemangslokal med dagsljus och imponerade utsikt över Stockholm och Stadshuset. Så oavsett om du planerar en bankett för 1 500 personer, en glittrig gala eller ett företagsfest för 3 000 personer skapar vi oförglömliga event. 

GLITTER OCH GLAMOUR PÅ STOCKHOLM WATERFRONT

Ska du arrangera en bankett, en galamiddag med en stor scen eller ett cocktailevenemang? Vi har bankettlokalen mitt i Stockholm city.

Vår flexibla Kongresshall går att använda tillsammans med den multifunktionella ytan för att skapa den perfekta ytan för ditt evenemang. De stora fönstren gör lokalen unik och ger ett härligt ljusinsläpp och panoramautsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Lokalen är utrustad med avancerad teknik för ljud – och ljus och vi hjälper till med allt från riggning, scenbyggen, ljud – och ljussättning. 

CATERINGTJÄNSTER

En elegant cocktailmottagning, en stor bankett eller ett mingel – allt detta och mycket mer kan vi på Stockholm Waterfront. Med stor rutin och skicklighet serverar vi tusentals gäster samtidigt under stora banketter och galor.

Vi arbetar med både skräddarsydda lösningar och fasta menyer, för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Alltid med smakrika råvaror lagade med omsorg och fokus på närproducerat och hållbara val. All mat skapas av våra duktiga kockar i vårt egna kök på Stockholm Waterfront, och vi har även en egen konditor som skapar fantastiska bakverk.