Arrangör: Bebopaluba.com

Be bop a luba, Peter Jezewski

2 December 2023 – 16.00

Be Bop A Luba gör nu sin sista turné.

Peter Jezewski har turnerat i Sveriges konserthus i 11 år med denna show som bygger på det glada 50-60 talet och dess musik men nu är det dags att runda av denna show trots att den hyllats stort och har enbart topprecensioner. Musiken vi alla minns med Elvis, Neil Sedaka, Paul Anka, Petula Clark, Connie Francis m.fl har vi plockat gulkornen från på låtlistan denna kväll och vi kan lova en minnesrik afton med bästa musiken som vi aldrig glömmer.

Showen har beskrivits i media som den bästa 50-60 talsshowen, en äkta Las Vegas show, musiklaliskt smörgåsbord m.m

Uppläget denna afton blir. 16:00 -17.00 insläpp matgäster ( kom i tid för att undvika trängsel med de som kommer för att se show enbart )

18.30 -19:00 insläpp för de som ej ska äta utan enbart se uppträdande/show

ENTRÉ
Använd huvudentrén in till Stockholm Waterfront Congress Centre. Detta gäller samtliga, även er med middagsbiljett. I foajén finns bemannad, bevakad garderob om du vill hänga av dig ditt ytterplagg. Stockholm Waterfront följer polisens rekommendation om väskförbud. Inga väskor oavsett storlek är tillåtna att tas in i arenan. Förbudet gäller alla väskor, även mindre handväskor, tygkassar, plastpåsar etc.

För er som trots allt kommer med väska hänvisar vi till Centralstationens låsbara förvaringsskåp. Undantag görs om medicinska skäl föreligger.

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om våra publika evenemang - prenumerera på vårt nyhetesbrev!