Premiär för ny dryckesmässa

I oktober 2023 öppnas dörrarna till en ny dryckesmässa på Stockholm Waterfront. Öl & Spritmässan kombinerar det bästa av flera stora dryckestrender. Här kan besökare upptäcka hantverksdestillerier, svenska bryggerier, importörer och mycket mer, mitt i centrala Stockholm, endast 35 steg från Stockholm Centralstation.

Efter succén med Sparkling & Wine Stockholm känns det kul att få leverera ännu en vad vi tror kommer att bli succémässa. Intresset att ställa ut har varit riktigt stort och det känns häftigt att i oktober presentera inte bara Stockholms mest centrala utan också största öl- och spritmässa, säger Stanley Wong, Svenska Dryckesmässor.

Den nya mässan arrangeras på två våningar i Stockholm Waterfront. På första våningen i  stora Kongresshallen finns ett 60-tal utställare med öl- och spritdrycker och även mjöd har samlats, med den bästa tänkbara utsikten mot Stadshuset. En trappa upp, på balkongen finns Ginhyllan där ett tiotal producenter av gin finns samlade.